• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Video

  Heia

  Sorry for at jeg ikke har blogget . Men,men. Nå skal jeg snart i stallen. Skal bare spise middag å sånn. Og foressten var det den opplevelsen å ha bursdag igår! Jeg har samlet inn alle pengene jeg har fått inn,og det er 3250 eller noe sånn. Iallefall mere en 3000,også skal jeg ha familieselskap:)

  Hade!

  Foressten skal jeg vise bursdagsgavene snart!

  Video

  Hei!

  Har bare mobilblogget i det siste. Det er mye enklere enn å laste opp masse bilder fra kamera. Men nå er vi på vei til Hundervika. Alida skal spille kamp. Det blir spennende! Det kan hende at jeg skal spille litt innimellom. Det er kookvarmt ute! Stakkars Alida... de kommer til å svette ihjel når de skal løpe etter ballen. Vi koker jo utenom å løpe! Vi er så heldige! Omtrent en uke med bare kokende sol!

  Shorts fra wow. T-skjorte Lady Gaga,vet ikke hvor den er kjøpt.

  Og jakke fra Kapphal og sko fra Converse.

  Ha en flott dag!


  -Johanne Avseth.

  Video

  Hei!

  Har ikke blogget jeg vet. Men,men. Idag koookte vi alle sammen,hoh! Det er så herlig! Happy!
  Idag var jeg på stranden. Det var kjempe koselig. Men jeg badet ikke så mye da,men.

  Her er noen bilder.

  Nam.

  Beach girl.

  elsker solbrillene!

  Håper alle har hatt en fin,fin dag!

  -Johanne Avseth.

  Video

   

  Heisann!

   

   

  På skolen idag hadde vi et sånt prosjekt.Sånn jernalder greier.Vi skal altså lage en borg,og to sanne langhus som de kalles.Vi holdte på i tre timer og spikket,malte og limte.Vi var syykt slitne etter jobbingen.Det var jo ganske mye rot og da,så vi måtte rydde opp sann 4377 pinner,osv.Rett etter ble det mat,så musikk og etter det var det gym.Så vi har ikke brukt en blyant idag!:-D Det har vært en gøy dag på skolen må jeg si!:-)

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Idag skal jeg kanskje ri.Om jeg får tid,da.Etter det skal jeg på kor.Og da skal vi bowle!:-D Men først skal vi ha ekstra øving;-) Har ikke bowlet på LENGE,så jeg kommer til og drite meg ut,hehe.

   

  Søta!♥

  Da snakkes vi!:-)

   

  Skal sansyneligvis ta bilder fra bowlingen. :-)

   

  -Johanne Avseth.

  Video

  Hei,hei.

  Idag har det vert en herlig dag.Har vert å ridd,som var sykt gøy.Jeg har ALDRI lyst til og gå ifra Leiknir ( hesten ) han er så herlig! Veldig klar for helg!;D Har vert i kiosken,som vi eier i Ålesund.Leide film og kjøpte godteri.Så nå kommer Louise å skal se film med meg. ;) Thumbs up! Ü

  Verdens søteste hest!

  hits